lite filmer som lovat

 
 
 
1.25 en A0/A0, som sagt. han var inte helt framme, lite otaggad på framridningen där det trots hur mycket plats som helst kändes trångt. Lyckades väl hamna med sånna där ryttare ni vet, sånna som tar plats. Iallafall, helt okej runda. Inte många hinder där han var tvungen att rädda mig. Förutom kombinationen i omhoppningen då. Blev ett riktigt missförstånd in på Ahindret, som ni ser resulterar det i två språng inne i och ett hopp rakt igenom Bhindret. Stressad och korkad som jag är valde jag att utgå istället för att bara tänka efter i en halv sekund och rida på sista som var ett vanligt ordinärt räcke... Aja, överlag en fin runda, måste öva på det där med att se det positiva istället för att ha mellanmjölksångest över de dåliga. 
 
 
 
130 A0 som jag skrev igår (eller kommer faktiskt inte ihåg vad jag skrev igår men nu när jag tänkt igenom och kollat filmen) är jag riktigt nöjd med den här rundan. Tittade till och stod emot på tvåan, så kom väldigt djupt och fick med bommen, men han stannade inte och jag var snabb att parera upp det hela. Löste det fint till trean och sen flöt det på bra. Han var faktiskt helt okej framme hela rundan runt och det var liksom inga konstigheter. Den här känslan är den jag vill ha. När det funkar trots regn, hal bana och stressig framhoppning. Så det ska kännas. 
 
Nu väntar en vecka med kondisträning och galopp i skogen för bjudning och sedan blir det nog Uddevalla om två helger, efter det likadant och sedan väntar en vecka i Strömstad och räkanhoppet med både Challe och Geb. Underbart! 

och resten av dagen

Inget internet och senare död mobil resulterade i att det inte blev någon uppdatering förut om 130n. Finns inte så jättemycket att säga. Riktigt fin runda förutom ett litet missöde på tvåan. Han tittade till som fan och jag var väl lite seg med att parera så han kom alldeles för djupt och fick med sig bommen. Annars var han riktigt riktigt fin. Filmerna kommer upp under morgondagen, ni kommer se att han kommer stort på det mesta, men alltså. Det är så jag vill ha honom. Mycket lättare att rida honom bra till de avsprångspunkterna och det är när han får komma lite utifrån som han blir nöjdast. Självklart behver man kunna komma intill med, men det kommer. Jobbar på det! 
 
Och förresten. Måste bara berätta hur stolt jag är över mig själv. Två gånger idag har ha gjort sånna där fulingar och varit på väg att stanna, ändå har jag hunnit parera upp det och löst det. Ett nedslag i ena klassen som följd men det kan jag ta. Dessutom höll jag på att tappa det på framhoppningen till andra klassen. en av de ryttare som var före mig hade problem med oxern. Tänkte hängt på samtidigt som honom först men ville ta en liten paus innan vi gick över från räcket. Dumt gjort. Slutade med att vi fick stresshoppa oxern för att kunna hålla oss till planen, skrittpaus och ett sista räcke och sätta tryck osv. Så, trots stress och en häst som inte bjöd hundra på sista språnget gick jag in och gjorde en bra runda. Det är starkt. Det kanske inte ni tycker, men då kan jag tala om att hade ni sett mig för ett år sen hade ni insett vad jag menar.... 
 
Nu ska jag försöka få ordning på filmerna och fixa lite bilder, allt för er osv :* 
 
 Måste passa på att tacka favoritgroomen. 
Utan sån bra hjälp hade jag fortfarande stått hemma på parkeringen.
Ty bby, (no homo hahaha)

Resultatet i 125

 
 
Konstig på framhoppningen, bjöd inte ordentligt och var tvungen att rida så sjukt forcerat. Gick så mycket bättre på banan, kom runt grunden utan alltför stora ryttarmissar, Dick hoppade han sjukt mycket på ett par hinder. SITSTRÄNING säger jag bara... Kom helt fel på kombinationen i omhoppningen så hoppade igenom b-hindret. Blev superstressad och trappade det så utgick med ett hinder kvar, hade ju bara varit att andas och komma på sista, lätt att va efterklok. Men nu har vi haft lite taktiksnack och ska ta en liten genomgång med tränare nummer två innan 130n. 

Gameday

framme i Herrljunga nu, eller ah. Har varit hör ett tag, har hunnit med både att knoppa, besiktiga, brodda och kolla typ hundra ekipage... Men, klagar inte. Det är trots allt sol och min ena tränar gick precis upp i ledning i 120n. KUL! 
 
 

tjenare kompisar

lever fortfarande, just nu håller jag dock på att dö matdöden, ni vet när ma nverkligen ätit för mycket. Brukar bli så när jag är med Lovi. vi bara äter och äter... Stallet, Maryd, hästis, stallet lite till och så äter vi. det är ungefär så dagarna ser ut nu för tiden. Fett chilligt måste jag säga. 
 
Idag har det dock varit hålligång. Eller ah, när vi väl kom igång iallafall. Lite småkrök här igår. Asnice. Finns inget skönare än att när klockan är tre inse att mn inte behöver ta sig hem utan bara kan gå och lägga sig i sin säng sen. Men iallafall. Lovi sov här och vi tog en låååååång sovmorgon. Vaknade som vanligt vid tio och va pigg som en mört. Men lite film, mest youtubeklipp på pappegojjor som är mitt nya intresse haha, fixade underhållning fram tills två då det vankades fetaste brunchen på länge. Bästa som finns.
 
Stallet har varit huvudmålet idag. Red Gabbe en stund, trimmade igenom inför imorgon. Hade insläppet och kvällen och hann med lite allt möjligt. Helt ok. Har ju dock ca en miljon starter innan mig imorgon så har lämnat allt packande och en del putsande tills dess. Härligt. 
 
Nu väntar filmkväll och sånt där. Hörs imorgon, kanske uppdaterar er under dagen. Annars finns ju alltid equipe för den som är nyfiken ;) Aja. Ha en go kväll! 
 
 
 
gårdagens, rosa pantern och överkursmojito!
 
 

hard work

såndär jättechillig dag idag. Startade med riktig sovmorgon och frulle i sängen. Lite hemmaspa med fotbad, benpeeling och nyrakade ben. Så underbart att vara slät!! bästa känslan. nästan så jag tycker synd om alla killar som aldrig riktigt får uppleva det där med heeeeeelt släta ben. haha.
 
Nu sitter jag uppe på ridklubben med Lovisa. Hade så tråkigt hemma att jag åkte till stallet vid halv tre, var dock inte så roligt där som jag hade gissat på så drog vidare till maxi och en glass och nu sitter vi här och jobbar hårt med medlemsregister och namnskyltar. Bjuder alla ridlägerbarnen på skönsång med. Stackarna. Aja, lite kul ska de väl ha de med... 
 
Träning ikväll, woowoowowo. Tror minsann att jag ska rida fram och hoppa lägre på det raka bettet idag med. Skönt att äntligen hitta något lite mindre skarpt som funkar. Fortsätter ju dock med jaktstången när det vankas bana osv, och inför tävlingar. Och är ju Herrljunga på söndag, så bäst att få en bra känsla haha.... 
 
Och ja, sånna här flummiga inlägg är fan det bästa. Så det så ! Puss
 
 GulleTuma! 

5 saker ni kanske inte visste om mig

Största anledningen till att jag rider idag är att min mamma tvingade mig att börja på ridskola. Inte för att hon tyckte att det kanske kunde vara kul för mig, utan för att jag och min kompis brukade ha avramlingstävlingar när jag var med henne och red på kul. Farligt sa mamma. Roligt sa jag. FIck bli ridskola istället så jag lärde mig lite vett och etikett. Kände mig rätt mobbad där i början när jag var 11 och inte kunde någonting och alla andra ridit sen de va typ 6.... stackars mig.
 
När jag var yngre har jag varit mobbad/utfryst i perioder. Det krävdes en flytt till Västerås och helt nya kompisar för att jag skulle våga vara mig själv igen. stackars mig igen. 
 
Jag är rädd för en massa saker. Fåglar, hundar, nya människor. Egentligen är jag typ världens blygaste, men nu när jag umgåtts så mycket med Lovi har jag blivit tvungen att vara lite mer på. Hon står ju mest och fnissar hela tiden. 
 
När jag var liten ville jag bli författningsjurist. Egentligen visste jag inte var det var riktigt, mest bara att det lät häftigt och att man tjänade mycket pengar. Jag har också velat bli aktiemäklare, administratör, delfintränare, balettdansös, politiker och prkonsult. Allt detta innan jag fyllde 15. Nu för tiden är jag mycket mer osäker på framtiden... 
 
Jag är allergisk mot halva världen ungefär. Känns som det iallafall. Nötter, myggor, brännäslor, getingar, mjölkprodukter, havregryn, grön paprika, pollen. Ah, det mesta ungefär. Det mesta äter jag iallafall, inte nötter som jag svullnar upp i halsen av och i perioder när min magkatarr är som hemskast lever jag mest på proviva... 
 
 
Swagigt. 

Loggade mest in för att skriva hur lycklig jag är

 
när livet är helt amazing liksom. 

jobbjobbjobb

onsdag. en dag till sommarlov. sommarlov alltså, får ångest bara jag tänker på det. Inget jobb, inga pengar. Just nu är det dock fullt upp. En snabb kafferast, men eftersom jag är så liten har jag inte lärt mig sånt än, och sen tillbaka till diskussioner. Idag pratas det om bedömning och hur man kan skapa positiva och negativa effekter genom att bedöma eleverna. Riktigt intressant. Låter säkert dötråkigt för er, men är man lagd åt det där psykologist intresserade hållet som jag är så är det skitkul. Värt att ta med sig inför framtiden! 
 
I eftermiddag blir det dock andra bullar. Ska städa klart skrivbord och flytta saker och sånt där ni vet. Sortera och skit. Sånt jag är dålig på. Tur att jag slutar lite tidigare... Karinträning senare, den sista. Gräs idag. Nyttigt faktiskt. Vet dock inte hur det ska gå med tanke på att jag åker själv och det är värdelöst att brodda då. Meeeeen, jag behöver rida lite på gräs, är ju det på Herrljunga nästa helg (fml)..., och dessutom blir det förhoppningsvis lite vattenträning vilket är ett absolut måste. Vatten kan vara min största skräck någonsin...
 
Aja, slut på rast. Vi hörs senare. Antaligen får ni någon film på när jag landar i en vattengrav eller något liknande... Puss så länge!
 
Bjurrar på en sommarbild så här inför.
 
 

Baby you light up my world like nobody else

 
 
 
 
 
 

Måndag

Nyss varit och fodrat, och myst lite med stjärnan
i övrigt är det bara jobb som gäller
MKmöte senare, och dessutom häng med min BF.
I övrigt, segt. Helt enkelt. 

söndagshålligång och en film

Äntligen har jag kunnat slänga mig i soffan och chilla lite grann. Hade egentligen hellre lagt mig i sängen, men eftersom jag städar (som jag tydligen är värdelös på....) så är den full med saker. Funderar på att sova i soffan i natt bara för att... Full rulle hela dagen. 
 
Lerduvsskytte med mk-teamet, lite utbildning/pepp och massa fika. En snabbis i stallet och sedan hem och fixa massor. Städning, tvätt och sånt där liksom. Ni vet, sånt där man prioriterar bort för att hänga med min partner in crime, som förövrigt i princip bott här hela veckan. Har faktiskt lite separations/sova-själv-ångest för tillfället. haha jag som egentligen gillar att vara själv. 
 
OCH vet ni vad jag mer lyckats med idag? Jag har fått ordning på iallafall mobilen nu, så har fått upp en av filmerna från igår. Tycker vi struntar i den andra, drar ett sträck och skiter i det. Jag vet att det inte är världens snyggaste runda alls. Jag fokuserade på att ta honom runt utan stopp, och det lyckades ju med råge. Har man i tanken att jag stannat ut mig klassen innan och bara haft 20 minuters paus mellan starterna så är jag helt klart nöjd. 
 
 

Gebrahimovic

Från 130n igår
 

 
 

dagens resultat

efter att ha varit iväg från 7-21 finns det inget bättre än att slänga sig i soffan, en pizza, cola och gött sällskap.  Så trött och döende typ. Men lätt värt det.
 
Challe var ju som sagt nolla i förmiddags. Duktiga Charlie. Gabbe har levererat lite mer blandade resultat. Det viktigaste och det vi tar med oss är att han nollade andra 130n. Så jävla glad över den hästen alltså! En riktig jävla stjärna. 
 
Men, kan ju vara öppen haha. första klassen, också 130 avd b. Stannade ut mig haha... Han var inte alls framme eller igång och jag red som ett as. Att han sen stått i transporten i iprincip fyra timmar och väntat (jo, han fick komma ut och röra på sig med men ni fattar) och att det var stekhett ute gjorde det ju inte bättre. Trots många ekipage på framhoppningen hann jag inte riktigt med att hålla mig till min plan och allt blev helt enkelt kaoz. Det viktiga är att jag lyckades vända det och gå in och göra en riktigt bra runda. Inte stilmässigt korrekt på något sätt men han var framme och på hela tiden, lyssnade fint och jag fick till det. Sånt gör mig stolt över mig själv.
 
Just nu är varken mitt internet eller min mobil på humör, så kan varken langa upp bilder eller filmer just nu. Ni får nöja er med något gammalt. Puss 
 

Börjar bra

Charlie nollade sin klass (reg LC avd b). Nu vidare till Gabbe och om ett par timmar bär det av mot Vänersborg för lite hästhoppning. Woho! 
 

äntligen

hej kära läsare. antar att ni saknat mig. jag har saknat att läsa min blogg iallafall, så ni lär ju gjort det med. eftersom jag är sådär swagig, så tänker jag inte be om ursäkt eller sådär. har varken haft tid eller lust att skriva något vettigt. har mest bara varit arg/cool/stressad/underbar osv och vem vill läsa sånt jag skriver då liksom.
 
Men ah, det som hänt de senaste dagarna/veckorna är inte något speciellt egentligen. Har haft aschilliga dagar i skolan. mest lekt lekar och satt betyg och sånt coolt ni vet. Världens skönaste lärare helt enkelt. Och hästen har chillat på som vanligt. I övrigt har jag mest hängt med min kompiz Lovisa. Vi glider runt, hänger runt och lånar pengar. (lånar egentligen inte pengar med tanke på min politiska läggning) (men eftersom det är en låttext så kan man inte bara bryta halvvägs liksom) (känner att det blir lite väl djupt här nu men vafan. det är natt. jag är djup.)
 
Något mer finns det egentligen inte att berätta. Eller ah. kan va sådär rolig och berätta vad jag gjort idag. Solat på altanen med min vapendragare, gud vad roligt. spontanbestämt att ajg ska hoppa liten vit springare på sveland imorgon, och trimmat mina två hästisar och varit fett swag och hunnit med ett kvällsdopp i gerdsken.
 
Ah, har inte så mycket mer att berätta för er nu. Kanske kommer tillbaka om det nu är så att ni saknat mig. Annars kan jag fortsätta skriva min dagbok enbart för mig... Haha. Lär återkomma under morgondagen dock. väntar ju dubbelt upp med tävling. Challeballe sveland i alingsås, och gabbe ska gå två 130 i vänersborg på eftermiddagen. Så ja. Vi hörs imorgon. Puss och god natt <3 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus